Katter i spel och annat skoj

Ingen kan väl ha missat alla hejdlöst roliga filmer om katter som finns på Youtube? Glada katter, sura katter, katter i lådor, katter i skåp, katter i sängen, katter som blir rädda, katter som skrämmer andra o s v. Det har verkligen blivit ett internetfenomen. Ett mycket trendigt exempel på detta är en blogg som heter The Grumpy Cat, som handlar om en riktig katt vars matte lägger ut foton på katten i olika situationer. Just denna katt råkar se sur ut som sitt normala ansiktsuttryck, en riktig gringubbe ser den ut som och det blir roliga små anekdoter att skriva om.

cat-1456878_960_720Katten är ett populärt husdjur som alla vet och det här sprider sig även till spelens värld, speciellt spel för barn har ofta djur som huvudkaraktärer. Några enkla spel där det finns katter med är Tom & Jerryspel, Cat a Pult, Cat Bowling, och den komiska titeln Paw Paw, som är ett litet boxningsspel med katter.

Lite mer avancerade spel finns också som tex Copy cats, Crazy cat och Pretty Kitty. Dessa spel hittar man på olika spelsajter online, sajter där man kan välja på en hel mängd olika casinospel, poker, slotspel och betting. Där hittar man allt möjligt då dessa sajter gärna vill kunna tillgodose så många olika personers önskemål som möjligt.

Katter är helt enkelt så charmiga att ingen kan motstå dem! Det är därför de så tacksamma just på bild eller på film. Man älskar dem för deras mjuka päls och rogivande spinnande men också för att de är självständiga djur som inte drar sig för att fräsa ifrån åt en närgången hund eller riva en annan katt på nosen eller en människa på handen, när denne inte förstår att det är dags att backa. Katten är och förblir delvis gåtfull och mystisk, vilket många tycker om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.